Ultrahang rendelés.

Bemutatkozás.

Kapcsolat.

Ultrahang rendelés.
Bemutatkozás.
Kapcsolat.

 

1977-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, azóta a Bajai Kórház Radiológiai Osztályán dolgozom, 15 éven keresztül az osztály vezetőjeként. 30 éves radiológiai tapasztalattal rendelkezem. Az UH diagnosztikával - mely szűrővizsgálatok végzésére ártalmatlansága miatt a legalkalmasabb vizsgáló módszer - 20 éve foglalkozom. Ugyanennyi ideje emlő diagnosztikával, 2001 óta az emlőszűrő központ vezetőjeként.

15 éve vezettem be Baján a csecsemők komplex szűrővizsgálatát, mely lehetőséget ad a vese- ill. csípőfejlődési zavarok időben való felismerésére és kezelésére.

Meggyőződésem, hogy lényegesen költséghatékonyabb mind a beteg, mind az egészségügy részéről, a szűrés-megelőzés elveinek érvényesítése.

Sajnos a jelenlegi egészségpolitika finanszírozási szabályai, a vizsgálatok leszűkítése, a vizsgálatszám korlátozása, a hosszú előjegyzési idő, nem kedveznek ennek. Ezért gondoltam, hogy magánrendelésem keretében az egészségük megőrzésére hangsúlyt fektetőknek lehetőséget adok a még panaszt nem okozó újszülött- és felnőttkori elváltozások kimutatására.

Természetesen a panasszal jelentkezőket is várom.

Bemutatkozás

Dr. Vermes Eszter Ultrahang Magánrendelése